NYHEDER

Her findes nyheder og nyhedsbreve

 

 

\\ VST KVALIFICERET HOS ACHILLES \\

06/08-2018

VST har netop opnået kvalifikation hos Achilles. Se mere på www.achilles.com.

Formålet hermed er primært rettet mod at kunne levere ydelser til den nordiske transportsektor med udgangspunkt i EN 15085-2, der kvalificerer VST til at svejse og bearbejde jernbanemateriel.

En kvalifikation hos Achilles kræver dels at man overholder givne kvalitetsmæssige forhold, at virksomheden har tilstrækkelig økonomisk stabilitet til at kunne påtage sig større opgaver, men vigtigst i denne kvalifikation er kravene til sikkerhed, arbejdsmiljø, eksternt miljø, menneskerettigheder og virksomhedens sociale og etiske ansvar.

Achilles gør det lettere for alle at finde hinanden. Achilles har skabe en enkelt proces, der hjælper købere med at finde de rigtige leverandører, der på forhånd er kvalificeret til det der efterspørges.

For VST betyder det en øget synlighed over for potentielle kunder og gør det lettere at samarbejde og levere tjenester i overensstemmelse med købernes forventninger.

For kunderne er det lettere og hurtigere at finde en kvalificeret leverandør, det minimere risikoen og giver derfor køberne ro i sindet. SE CERTIFIKATET HER

 

\\ GODKENDT TIL FREMSTILLING I SUPER DUPLEX \\

08/05-2018

VST Industries er nu begyndt at bearbejde Super Duplex til konstruktion af trykbærende beholdere med en godkendelse til fremstilling i Super Duplex. Her bliver der både benyttet pladevalsning og robotsvejsning. LÆS MERE HER

Super Duplex robotsvejsningSuper Duplex robotsvejsningSuper Duplex robotsvejsning

 

\\ NYHEDSBREV DEC. 2017 \\

Vi takker for året 2017

 

\\ TÆT SAMARBEJDE MED GØMA \\

11/12-2017

VST Industries A/S startede i 2016 et tæt samarbejdet med GØMA om at udvikle en ny serie af gyllevogne og slamsugere. Samarbejdet har skabt en lang række nye tiltag, der en endt ud i et produkt af høj kvalitet. VST’s rolle har været at produktionsmodne produktet og optimere værdikæden til at kunne have en fleksibel og kort leveringstid. Vi er nu endt ud med et færdigt produkt, der stolt kan leveres til GØMA.

Følg også linket og se mere om GØMA’s årlige åbenthus, hvor gyllevognene havde præmiere.

http://www.maskinbladet.dk/artikel/stor-interesse-hos-goma

\\ NYHEDSBREV OKT. 2017 \\

VST NYHEDSBREV okt. 2017