Tryktank, trykbeholder

Skal I udskifte jeres tryktank eller trykbeholder eller måske udvide produktionen?

VST Industries A/S kan tilbyde en tryktank eller trykbeholder i rustfrit stål eller aluminium til næsten ethvert formål og i næsten enhver størrelse: Trykbærende PED beholdere/tanke til luft og væske, oliebeholdere og heavy fuel oil tanke og beholdere – blot for at nævne nogle få formål.
Desuden byder vi naturligvis på robotsvejsninger, fuld sporbarhed på alle materialer og svejsninger.

En tryktank eller trykbeholder i rustfrit stål eller aluminium fra VST Industries A/S er et kvalitetsprodukt hele vejen igennem – og til den rigtige pris.
Læs gerne mere her på vores hjemmeside og se de mange fotografier af vores kvalitets produkter. Ring også gerne til os og lad os få en konstruktiv snak om jeres nye Tryktank eller trykbeholder. Husk, at vi aldrig er længere borte end en telefonsamtale.

En ny tryktank eller trykbeholder bestiller man naturligvis i Kvalitet fra A til Z

VST Industries A/S tilbyder et bredt spektrum af ståltekniske produkter med baggrund i mange års erfaring og know how. Virksomheden blev etableret i 2003 af erfarne branchefolk, og siden starten har tæt kundekontakt, god gammeldags service og kvalitetsløsninger været de helt grundlæggende værdier i virksomheden.

Vi løser enhver opgave i pladebearbejdning, tryktank og trykbeholder samt svejsning i aluminium og rustfrit materiale – og altid til jeres fulde tilfredshed, og som erfarne systemleverandør påtager vi os gerne ansvaret for samtlige processer i såvel større som mindre projekter inden for industri og byggeri.

Vælg en 1.klasses tryktank eller trykbeholder fra os – det betaler sig på både kort og lang sigt.

Kontakt os snarest belejligt og hør nærmere, vi kan alt vedrørende tryktank og trykbeholder i rustfrit stål og aluminium