ALUMINIUM SVEJSNING

Aluminium svejsning – VST har 14 års erfaring

VST Industries erfaring med aluminium svejsning kommer fra en lang række specialopgaver. De seneste 14 år har VST industries A/S udført opgaver  for underleverandører, som blandt andet sælger dele til:

Automotive industri  \\  Herunder komponenter til motorcykler og jernbaneindustrien. En stor del af opgaverne bliver udført på robotsvejseanlæg, der udfører højt præcisionsarbejde.

Byggebranchen  \\  Disse opgaver inkluderer konstruktioner i forskellig skala med en lang række forskellige krav.

Fødevareindustrien  \\  VST udfører en lang række opgaver inden for fødevareindustrien. Vores aluminiumsvejsere er højt kvalificerede med certifikater indenfor aluminium svejsning. Læs mere om vores godkendelser og certificeringer under Kvalitet.

Offshore  \\  Vores aluminiumsvejsere er højt kvalificerede og har til at udføre denne type opgaver, hvor der er lang række krav til vægt og styrke i blandt andet trykbærende udstyr og special konstruktioner offshore. Læs også om vores rustfri tanke og trykbeholdere. 

Derudover leverer vi opgaver inden for aluminiumsvejsning til  \\  Aerospace  \\  Vindmølleindustrien  \\  Energisektoren  \\  Sundhedssektoren  \\ 

Aluminium svejsning & robot svejsning

En stor del af erfaringen med aluminium svejsning, kommer fra robotsvejsning af aluminium. På dette områder er VST en af de førende inden for aluminium svejsning, hvor der stilles store krav til svejsningen. En stor del af de svejste emner VST svejser, skal være gastætte og kan kun lækage tester med helium.

Udover robotsvejsning tilbyder VST aluminium svejsning i TIG og MAG, hvilket udføres af højt kvalificerede svejser med certifikater.

En lang række af de opgaver VST får bliver udført iht. EN-1090-3 og EN 15085-2 CL1. hvor der bliver stillet store krav til både udførelse og svejserne bag.

VST bistår gerne under udviklingsprojekter med opstarts møder, inden der slås streger på tegnebrættet til nye opgaver, således der for eksempel ikke bliver brugt forkerte legeringer.

Eksempelvis er mange tilbøjelig til at bruges AW-6082 grundet den høje styrke, men AW-6082 er porøs og har meget nemt ved revnedannelser i bukket eller svejset tilstand.

Har du en krævende opgave, hvor der indgår aluminium svejsning, står VST altid til rådighed på mail eller telefon. Uforpligtende tilbud laves gerne.