NYHEDER

Her findes nyheder og nyhedsbreve

 

 

\\ NYHEDSBREV JUL. 2019 \\

VST Nyhedsbrev Jul2019

 

 

\\ NYHEDSBREV MAR. 2019 \\

VST Nyhedsbrev Mar2019

\\ NYHEDSBREV JAN. 2019 \\

VST Nyhedsbrev Jan2019

 

\\ VST MED NYT PROJEKT I BYGGEBRANCHEN \\

17/12-2018

Det er en glædelig nyhed for VST at have arbejdet sig vej ind i byggebranchen.

Vi har fået muligheden, for at blive en del af dette spændende byggeri i hjertet af Århus, tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects. Her har vi fået entreprisen på 9 stk. pergola til overdækning på tagterrasserne, der tilhører de 9 penthouse-boliger.

Pergolaerne, der er fremstillet i aluminium med en efterfølgende coating, skaber et hyggeligt miljø på toppen af Århus og giver fornemmelsen af en overdækket terrasse, og skaber mere dybde til byggeriet. VST er stolte over at være den del af dette projekt.

Se mere om byggeriet her: https://valdemarshave.dk/

 

 

\\ VST KVALIFICERET HOS ACHILLES \\

06/08-2018

VST har netop opnået kvalifikation hos Achilles. Se mere på www.achilles.com.

Formålet hermed er primært rettet mod at kunne levere ydelser til den nordiske transportsektor med udgangspunkt i EN 15085-2, der kvalificerer VST til at svejse og bearbejde jernbanemateriel.

En kvalifikation hos Achilles kræver dels at man overholder givne kvalitetsmæssige forhold, at virksomheden har tilstrækkelig økonomisk stabilitet til at kunne påtage sig større opgaver, men vigtigst i denne kvalifikation er kravene til sikkerhed, arbejdsmiljø, eksternt miljø, menneskerettigheder og virksomhedens sociale og etiske ansvar.

Achilles gør det lettere for alle at finde hinanden. Achilles har skabe en enkelt proces, der hjælper købere med at finde de rigtige leverandører, der på forhånd er kvalificeret til det der efterspørges.

For VST betyder det en øget synlighed over for potentielle kunder og gør det lettere at samarbejde og levere tjenester i overensstemmelse med købernes forventninger.

For kunderne er det lettere og hurtigere at finde en kvalificeret leverandør, det minimere risikoen og giver derfor køberne ro i sindet.

 

\\ GODKENDT TIL FREMSTILLING I SUPER DUPLEX \\

08/05-2018

VST Industries er nu begyndt at bearbejde Super Duplex til konstruktion af trykbærende beholdere med en godkendelse til fremstilling i Super Duplex. Her bliver der både benyttet pladevalsning og robotsvejsning. LÆS MERE HER

Super Duplex robotsvejsningSuper Duplex robotsvejsningSuper Duplex robotsvejsning

 

\\ NYHEDSBREV DEC. 2017 \\

Vi takker for året 2017

 

\\ TÆT SAMARBEJDE MED GØMA \\

11/12-2017

VST Industries A/S startede i 2016 et tæt samarbejdet med GØMA om at udvikle en ny serie af gyllevogne og slamsugere. Samarbejdet har skabt en lang række nye tiltag, der en endt ud i et produkt af høj kvalitet. VST’s rolle har været at produktionsmodne produktet og optimere værdikæden til at kunne have en fleksibel og kort leveringstid. Vi er nu endt ud med et færdigt produkt, der stolt kan leveres til GØMA.

Følg også linket og se mere om GØMA’s årlige åbenthus, hvor gyllevognene havde præmiere.

http://www.maskinbladet.dk/artikel/stor-interesse-hos-goma

\\ NYHEDSBREV OKT. 2017 \\

VST NYHEDSBREV okt. 2017