Om os

VST Industries A/S løser et bredt spektrum af ståltekniske opgaver med baggrund i mange års erfaring og knowhow. Virksomheden blev etableret i 2002, af erfarne branchefolk, og siden starten har tæt kundekontakt, høj service og kvalitetsløsninger været de grundlæggende værdier.

 

Vision:
VST Industries A/S vil opretholde et højt teknisk-, fagligt-, og servicemæssigt niveau og til enhver tid være i stand til at imødekomme tidens krav og teknologiske udfordringer. Vi vil sikre vore medarbejdere en attraktiv arbejdsplads med gode rammer for såvel faglig som personlig udvikling. Et tæt og konstruktivt og dynamisk kundesamarbejde vil fortsat være grundlæggende for gode resultater for alle parter.

Mission:
VST Industries A/S arbejder målrettet på at være markedets foretrukne samarbejdspartner inden for systemleverancer og teknisk assistance. VST Industries A/S leverer præcisionsbearbejdede konstruktioner og produkter i aluminium og stål til industrien samt til offentligt og privat byggeri. Vi udfører opgaver i hel- eller delentreprise eller som underleverandør.