Om os

VST Industries A/S løser et bredt spektrum af ståltekniske opgaver med baggrund i mange års erfaring og knowhow. Virksomheden blev etableret i 2002, af erfarne branchefolk, og siden starten har tæt kundekontakt, høj service og kvalitetsløsninger været de grundlæggende værdier.

 

Vision:
VST Industries A/S vil opretholde et højt teknisk-, fagligt-, og servicemæssigt niveau og til enhver tid være i stand til at imødekomme tidens krav og teknologiske udfordringer. Vi vil sikre vore medarbejdere en attraktiv arbejdsplads med gode rammer for såvel faglig som personlig udvikling. Et tæt og konstruktivt og dynamisk kundesamarbejde vil fortsat være grundlæggende for gode resultater for alle parter.

Mission:
VST Industries A/S arbejder målrettet på at være markedets foretrukne samarbejdspartner inden for systemleverancer og teknisk assistance. VST Industries A/S leverer præcisionsbearbejdede konstruktioner og produkter i aluminium og stål til industrien samt til offentligt og privat byggeri. Vi udfører opgaver i hel- eller delentreprise eller som underleverandør.

 

HISTORIEN OM VST:

Firmaet Vestjysk Ståltekniks (VST) etableres den 6. juni 2002. Søren Nielsen fratræder sit tidligere job, som Produktionsdirektør hos KE Burgmann, for at starte som selvstændig. Et år efter VST etableres, er der godt gang i aktiviteterne og der lejes lokaler i Lem, 600 m2 med udvidelsesmuligheder. Her bliver der bestilt en del nye maskiner, pladevalse, pladesaks og langsømssvejseautomat. Samtidig ansættes den første medarbejder.

I årene 2003 til 2005, lejer VST yderligere 1200 m2, investerer bl.a. i en svejserobot til aluminium, valser og kantbukker. Væksten fortsætter og VST er oppe på 12 medarbejdere. Den 1. juni 2005 omdannes selskabet fra ApS til A/S, virksomheden hedder nu A/S VST. Fra 2006 til 2008 investeres der yderligere i valse kapacitet, automatsav, og skæreanlæg.

2009 er et år for VST, som for alle andre indenfor industrien. VST klarer det pænt, og kan beskæftige alle medarbejdere, en del lejede folk bliver dog skilt fra. Den 1. september 2009, investerer VST yderligere i en stor CNC profilvalse, og en 300 ton presse. En samlet investering på 1.900.000 kr.

I 2015 begynder VST på fremstilling af beholdere og tanke til forskellige brancher og et foreløbigt højdepunkt nås i 2018 med fremstillingen af to 9.425 ltr. trykbeholdere i super duplex til fødevareindustrien.

I 2017 flytter hele virksomheder til en ny adresse i meget større lokaler, og med rig mulighed for udvidelse. Pladsen i de gamle lokaler svarede ikke længere til virksomhedens ambitioner. Samme forår bliver en Faccin 4HEL CNC-styret pladevalse installeret. Det åbner for endnu flere muligheder for VST som underleverandør. Den seneste investering, i foråret 2018, er i en ABB svejserobotcelle. VST har nu tre svejserobotceller.

VST fremstår i dag som en konkurrencedygtig virksomhed, med noget af det nyeste udstyr, så VST er klar til de udfordringer kunderne efterspørger. VST kan i dag løfte mange specialopgaver, inden for metalindustrien. De betydeligste kundesegmenter er fortsat, aluminiumsindustrien, tanke og trykbeholdere og div. opgaver inden for pladebearbejdning.