VALSNING AF PROFILER OG PLADER

Valsning af profiler og plader hos VST Industries

 

Valsning af plader

VST er en af få underleverandører i Danmark, der kan tilbyde Pladevalsning fra Ø 80 til Ø 4500 mm, og i godstykkelser fra 1 – 30 mm i godstykkelse. VST råder over 4 pladevalser hvoraf de 3 er styret, hvilket betyder hurtigere gennemløbstid og større gentagelsesnøjagtighed.

VST kan også tilbyde at kantskære pladerne, så de er forberedt for svejsning, eller hvis kunden ønsker det, kan vi svejse emnet. Se også Svejsning i Rustfrit Stål og Aluminium Svejsning.

 

NYHED \\ VST har netop udvidet med en ny valse, der giver os mulighed for at valse plader op til Ø 4500. Læs mere om den i Teknovation http://www.teknovation.eu/bladetonline/20171301/#/24

 

 

Profilvalsning

VST tilbyder profilvalsning, af stang, rør og profiler, i stort set alle typer og størrelser op til eksempelvis IPE 200, og massiv 100 x 100 mm.

I forbindelse med valsning af massive profiler, har vi mulighed for at forbukke enderne, således at materialespildet minimeres, og undgår at vride materialet ved valsning af ringe, hvor man normalt valser med overlap.

For at spare tid og penge når vi valser fladstål, har vi udviklet en metode, således fladstålet på en nem og billig måde altid leveres, skærpet og hæftet efter kundens ønske uden merpris.

 

profilvalsning

 

Kantbukker

VST tilbyder pladebuk med op til 200 ton og i længden 4000 mm med standard værktøj, derudover råder vi over en radius værktøj fra R3 til R30.