ROBOTSVEJSNING

Robotsvejsning hos VST Industries

VST Industries tilbyder robotsvejsning af aluminium, stål og rustfrit stål. VST så hurtigt muligheden i robotsvejsning og investerede i den første svejserobot i 2004. Dette har medført at VST har stor erfaring indenfor robotsvejsning. VST udfører robot svejsning inden for:

 

Automotive \\ VST Industries A/S har I samarbejde med JAI fået en ordre på fremstilling og svejsning af ca. 35000 bagsvingere til BMW’s nye motorcykel s1000 XR. JAI støber bagsvingeren i to halvparter, som VST svejser sammen.

Fødevareindustrien \\ VST har mulighed for at producere beholdere til fødevareindustrien i blandt andet slebet rustfi.

Offshore og Energisektoren \\ trykbærende beholdere

I dag råder VST over 2 stk. store svejserobotter og det næste anlæg bliver installeret i uge 16 2018. Hvis i ser lige så store muligheder inden for robotsvejsning som vi gør, så kontakt os i dag og få mere ad vide om hvilke muligheder VST kan tilbyde jer. KONTAKT OS HER

 

Robotsvejsning egner sig bedst til serieproduktion, men VST har også lavet mindre opgaver i robotsvejsning. Hvor kunden ønskede en ensartet robotsvejsning, på en længere synlige svejsninger i aluminium. Hvor en håndsvejsning typisk ville indeholde flere start/stop.

Den mest almindelige type for robotsvejsning udføres med MAG svejsning. VST råder over godkendelser således der kan robotsvejses iht. EN-1090-2/3 og EN 15085-2 CL1.

 

Robotsvejsning Video

Følg linket til en en video hvor denne robotsvejsning proces vises: SE VIDEO

Vi har også kompetencer indenfor: Rustfri tanke & trykbeholdere , Super Duplex  og  Aluminium Svejsning.