ROBOTSVEJSNING

Robotsvejsning hos VST Industries

Robotsvejsning
Robotsvejsning hos VST Industries

VST Industries tilbyder robotsvejsning af aluminium, stål og rustfrit stål.

VST så hurtigt muligheden i med robotter og investerede i den første svejserobot i 2004. Dette har medført at VST har stor erfaring indenfor robotsvejsning, og udfører svejsning indenfor:

Automotive \\ VST Industries A/S har I samarbejde med JAI fået en ordre på fremstilling og svejsning af ca. 35000 bagsvingere til BMW’s nye motorcykel s1000 XR. JAI støber bagsvingeren i to halvparter, som VST svejser sammen.

Fødevareindustrien \\ VST har mulighed for at producere beholdere til fødevareindustrien i blandt andet slebet rustfri.

Offshore og Energisektoren \\ trykbærende beholdere

I dag råder VST over 2 stk. store svejserobotter og det næste anlæg bliver installeret i uge 16 2018. Hvis i ser lige så store muligheder indenfor robotsvejsning som vi gør, så kontakt os i dag og få mere viden om hvilke muligheder VST kan tilbyde jer.

Robotsvejsning egner sig bedst til serieproduktion, men VST har også lavet mindre opgaver, hvor kunden ønskede en ensartet længere aluminium svejsning. Hvor en håndsvejsning typisk ville indeholde flere start/stop.

Den mest almindelige type for robotsvejsning udføres med MAG svejsning. VST råder over godkendelser således der kan robotsvejses iht. EN-1090-2/3 og EN 15085-2 CL1.

 

Robotsvejsning Video

Følg linket til en en video hvor robotsvejsning processen vises: SE VIDEO